info
Dobro Došli na stranicu !.

BEZ PEČATA SE JEDNOSTAVNO NE MOŽE !

Svaka tvrtka, institucija, organizacija, udruga… ima svoj službeni pečat. Njime ovjeravamo važne dokumente koji time dobivaju svoju vjerodostojnost. Pored službenih, koristimo se još cijelim nizom različitih vrsta pečata. Suvremena tehnologija omogućila je kvalitetnu, jeftinu i brzu izradu pečata za sve namjene. Uspješna suradnja s hrvatskim zastupnikom jednog od najpoznatijih svjetskih proizvođača automatskih pečata, tvrtke COLOP , omogućila nam je trajno niske cijene usluga izrade pečata i povoljne cijene pribora i potrošnog materijala.

UREDSKI PEČATI S AUTOMATSKIM MEHANIZMOM

Jednostavni i vrlo popularni pečati s tintnim jastučićem unutar mehanizma. Nema prljanja ruku i dodavanja tinte. Istrošene jastučiće jednostavno mijenjamo za nove. Lagani i prikladnih dimenzija,
mogu stati u svaku poslovnu torbu, a na radnom stolu i u ladicama ne zauzimaju previše mjesta. Kvalitetna i postojana tinta na jastučiću omogućava i do deset tisuća otisaka.
Ovi pečati izrađuju se od modernih i ekološki prihvatljivih materijala, u različitim bojama kućišta, visoke su čvrstoće i otpornosti.
Tintni jastučići mogu se odabrati u spektru od pet raspoloživih boja.

Pregled pečata